Hyvinvointi Puhdistuskuuri Unettomuus

Puhdistusmatka


Deprecated: mb_convert_encoding(): Handling HTML entities via mbstring is deprecated; use htmlspecialchars, htmlentities, or mb_encode_numericentity/mb_decode_numericentity instead in /home/nweerpgdmj/domains/ilonjatoivontupa.fi/public_html/wp-content/plugins/scriptless-social-sharing/includes/output/class-scriptlesssocialsharing-output-svg.php on line 195

Nyt se alkaa! Tänään! Matka, jota teen seuraavat yhdeksän päivää ja johon olen valmistautunut parisen viikkoa. Tähän matkaan liittyy myös se, että olen tänään ”julkaissut” eli kertonut IG tililläni sekä facebookissa näistä uusista kotisivuistani sekä vlogistani. Vlogin olen perustanut kolmisen kuukautta sitten mutta en ole sitä juurikaan ”mainostanut”. Kameran edessä oleminen vielä aika lailla oudoksuttaa. Siellä tulen videoina jakamaan kokemuksiani siitä, mitä seuraavan yhdeksän päivän aikana tapahtuu. Vlogiani pääset seuraamaan sivustolla olevan some painikkeen kautta tai tämän linkin kautta;

https://www.youtube.com/channel/UCeiulJEZoVk2sYhhzcql8VQ

Kroonisissa sairauksissa ja tiloissa, ihminen tekee kaiken mahdollisen löytääkseen vastauksia tilaansa, löytääkseen ulospääsyn, asioita, jotka veisivät pois sairauksista, kivuista, kärsimyksestä, huonosta olosta, voimattomuudesta. Vuosien varrella saatetaan joutua etsimään apua useammalta lääkäriltä, jotka voivat päätyä erilaisiin diagnooseihin ja lääkkeisiin. Koitetaan erilaisia lisäravinteita, hoitoja, tekniikoita, joista toki on varmasti osalle apua mutta kaikille ei. Tai niiden tuoma apu saattaa olla väliaikaista. Näin on ainakin ollut omalla kohdallani. Olen kokeillut erilaisia lääkkeitä, joista on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Olen kokeillut erilaisia lisäravinteita, jotka ovat osittain auttaneet kehoa tai niistä on ollut väliaikaista apua mutta pitkässä juoksussa ne eivät ole auttaneet syvään unettomuuteeni. Kehohoitoja (mm. akupunktio, hermoratahieronta, päähieronta, neurosonic) olen myös kokeillut erilaisia ja vaikka niistäkin on ollut hyötyä aikansa ja olen nauttinut niistä suuresti, pidemmän päälle minulla ei ole ollut varaa jatkaa hoitoja. Mutta vaikka nämä eivät kohdallani ole tuottaneet toivottua pysyvää tulosta, on niistä varmasti monelle muulle hyötyä. Mutta tiedän, että meitä, jotka eivät ole löytäneet ratkaisua tilanteeseensa, on paljon.

”Ruoka olkoon lääkkeesi” on ollut ajatuksenani kuukausien varrella. Minulla on ollut vahva usko siihen, että pystyisin tervehdyttämään itseni ravinnon avulla mutta kysymys on ollut, että kuinka sen voisin tehdä. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy tänä päivänä valtavasti tietoa erilaisista ruokavalioista, lisäravinteista, yrteistä, puhdstuskuureista jne. Joku suosittelee toista ja toinen toista. Toiselle on toiminut toinen asia kuin jollekin toiselle. Tietoa on paljon ja melkein kaikelle edellämainitulle on olemassa perusteluita ja puoltavia tutkimuksia. Tässä viidakossa on toisaalta mielenkiintoista, toisaalta uuvuttavaa kahlata ja yrittää löytää itselle toimivia asioita.

Loppukeväästä bongasin yhden instatilin, jonka omistaja kertoi noudattaneensa sellaisen hepun kuin Medical Mediumin ohjeistuksia ravinnon suhteen ja voivansa paremmin kuin koskaan. Asia alkoi kovasti kiinnostaa ja lähdin ottamaan selvää, että kuka tämä Medical Medium oli ja mistä hän puhui ja kirjoitti. Katsoin hänen youtube videoitaan ja kuuntelin ja luin hänen instagram päivityksiään ja kaikki tieto resonoi minussa kovasti!

Kyseessä on siis mies nimeltä Anthony William, joka on neljä vuotiaasta lähtien pystynyt diagnosoimaan ihmisten sairauksia ja terveydentiloja ja kertomaan, kuinka ihminen voi toipua sairauksistaan. Hän on laittanut alulle maailmanlaajuisen sellerimehuliikkeen ja kirjoittanut kuusi paksua opusta liittyen mm. maksan ja kilpirauhasen terveyteen ja viimeisin on ”Cleanse to Heal” kirja, jonka minäkin tilasin itselleni. Tässä kirjassa on kerrottu tarkasti puhdistuskuureista, miksi tarvitsemme puhdistusta, mitkä ruoat ovat häiriötekijöitä ja ennen kaikkea, miksi sairastumme ja sairauksista on tullut uusi normaali. Kirjoissa on hyvin tarkkaa tietoa, jota edes tiede ei ole kyennyt vielä todentamaan. Kirjassa ei ole ainoatakaan lähdeviitettä eikä heppu ole minkään sortin tutkija, lääkäri yms. Mistä hän siis tietonsa ammentaa?

Anthony on neljä vuotiaasta asti kuullut ja välillä nähnyt hengen, jota hän nimittää Myötätunnon Hengeksi. Tämä henki ilmestyi Anthonylle neljä vuotiaana ensimmäisen kerran kotona ruokailutilanteessa ja käski kertomaan, että hänen mummollaan on syöpä. Tämän Anthony mummolleen kertoi ja pari viikkoa sen jälkeen mummo kävi lääkärintarkastuksissa ja syöpähän häneltä löytyi. Siitä asti henki on jatkuvasti kertonut Anthonylle ihmisissä olevista sairauksista ja hoitokeinoista. Anthony kertoo olleensa kirjoissa ”välikätenä” kirjoittamassa asioita, joita henki on hänelle puhunut. Jep, saattaa kuulostaa oudolta, varsinkin jos minkäänlaista uskoa ei henkimaailmaan ole mutta suosittelen, että siitä huolimatta käy kuuntelemassa, katsomassa ja lukemassa. Saatat yllättyä! Ja mitäänhän ei menetä jos näitä neuvoja ja oppeja kokeilee. Näin ainakin itse ajattelen… ei ole kuin voitettavaa.

Itse koin voimakkaasti, että tämä on tie, joka minun pitää käydä läpi ja kokea. En tiedä, mitä kaikkea odottaa mutta toivon suuresti tästä olevan apua unettomuuteeni. En toivo mitään niin paljon kuin, että saisin olla energinen, virkeä, jaksava, täynnä iloa ja valoa ja mennä kohti unelmiani. Tämän toiveen varmasti jakaa kanssani hyvin moni muu. Puhdistuskuurin tarkoituksena on poistaa kehosta sinne vuosien varrella kertyneitä toksiineja, patogeeneja, viruksia ja raskasmetalleja ja pääasiassa puhutaan siis maksan puhdistuksesta. Vihdoinkin tarkat ohjeet siitä, kuinka se tehdään! Yksi kuurin kivijaloista on sellerimehu, jota juodaan kuurin aikana joka päivä.

Kuuri on nimeltään 3:6:9 puhdistus ja tulen tänne kirjoittelemaan aina kolmen päivän välein kokemuksia kuurista, muutoksista, oireista yms. mitä kuuri tuo tullessaan.

Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Anu

Saatat myös pitää...


Deprecated: file_exists(): Passing null to parameter #1 ($filename) of type string is deprecated in /home/nweerpgdmj/domains/ilonjatoivontupa.fi/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1590

1 kommentti

  1. […] Aikaa on nyt hieman vierähtänyt tekemästäni puhdistuskuurista ja ajattelin nyt vetää yhteen kuurin aikaisia ajatuksia ja kokemuksia. Huomasin myös, että en ole aikaisemmissa kirjoituksissa juurikaan kertonut, mistä tässä kokonaisuudesaan on kyse. Toki jokainen voi halutessaan tutustua Anthony Williamiin eli Medical Mediumiin, jolla nimellä hänet löytää instasta, facesta ja youtubesta. Jotain kirjoittelinkin aiemmassa postausessa. […]

Herättikö ajatuksia, mielipiteitä?