Aamusivut Alitajunta

Aamusivu nro1

Aamusivut

Heipparallaa juuri sinulle!

Nyt alkaa ihan uusi kirjoitelmasarja nimeltään aamusivut. Olen jo instagramin puolelle niitä kirjoitellut mutta nyt ajattelin alkaa julkaisemaan niitä täällä kotisivuillani.

Mitä sitten ovat aamusivut? Ne ovat tajunnan virtaa, jota syntyy yleensä aamuisin heti herättyäni. Alitajuntamme, intuitiomme, yhteytemme on ”auki” parhaiten aamuvarhain juuri kun olemme heränneet ja juuri ennen nukahtamistamme. Onko se yhtyes korkeimpaan itseen, alkulähteeseen vai mihin, sitä en osaa määritellä eikä tarvitsekaan. Tärkeintä on, että se ilmentyy ja viestit putoilevat paperille.

Aamusivuilleni tulee kirjoitusta siis ”jostain”. Monesti tekstiä alkaa syntymään jo ennen kuin ehdin nousta sängystä ylös, unen ja valveen rajamailla, joskus vasta kun asetan kynän paperille. Joskus olen ensin päiväkirjamaisesti kirjoittanut asioita kunnes yhtäkkiä alkaakin syntyä ihan muunlaista tekstiä.

Useasti tekstit ovat syväluotaavia, voimauttavia ja voimakkaita. Ne ovat myös viestejä, neuvoja itselleni aina kyseisessä hetkessä ilmentäen omaa kasvuani ja polkuani ja ovat siinä mielessä henkilökohtaisia. Uskon kuitenkin, että useassa tekstissä on tarttumapintaa muillekin ihmisille.  Toivon sydämestäni, että aamusivuistani olisi iloa, apua ja tukea ehkä juuri sinulle. Suosittelen myös lämpimästi jokaista kokeilemaan itse aamusivujen kirjoittamista.

Olen kirjoittanut sivuja useamman kuukauden ajan, joten nämä tekstit eivät ole kronologisessa järjestyksessä vaan julkaisen välillä vanhempia, välillä uudempia tekstejä. Jos haluat lukea aamusivujani reaaliajassa, ota seurantaan instagram tilini. Toiset tekstit ovat lyhyitä, toiset pidempiä. Tässä ensimmäinen aamusivutekstini, olkaa hyvä:

27.1.202

”Aamun avaus on tärkeää, aamun energia, olotila, mieli, sydän. Kuuletko itseäsi heti aamusta? Lähdetkö päivään raskain ajatuksin, huolin, murhein, ärtyneenä?

Hengitä syvään, virittäydy, keskity sydämeesi. Millainen olosi onkaan, mitä kehossasi tapahtuukin, pystyt silti lähtemään päivään kiitollisuudella, ihmetyksellä ja odotuksella.

Jokainen aamu jolloin heräät, jokainen hengenvetosi sinussa, on ihme. Se, mihin kehosi kykenee, on ihme. Se, mihin mielesi kykenee ja alitajuntasi, kun valjastat ja uudelleenohjelmoit sitä, on ihme. Sinä olet ihme.

Sinä teet juuri sen mitä pitääkin. Nyt keskity itseesi, omaan hoitamiseesi, energian vahvistamiseen ja puhdistamiseen.

Kaikki tunteesi, kokemuksesi, opettavat sinua, kasvattavat sinua. Mikään täällä ei tapahdu tarkoituksetta. Olet päässyt irti monista sinulle haitallisista asioista, joudut työstämään irtipäästämistä yhä. Tulet tietoiseksi niistä eri tavoin; ne heiluttavat sinua sen hetken, kunnes työstät ne pois. Opit olemaan reagoimatta ja kehosi oppii pois hätätilasta.

Maadoita itseäsi mahdollisimman usein, juo vettä ja koske kehoasi. Hiero jalkojasi ja käsiäsi, liikuta energiaa.

Anna tuntiden virrata, sinulla on siihen oikeus. Oikeat asiat tapahtuvat ajallaan.

 

Rakkaudella, Anu

 

 

 

 

 

 

Saatat myös pitää...

Herättikö ajatuksia, mielipiteitä?