Aamusivut Henkisyys Hyvinvointi

Aamusivu nro2

Heipparallaa ihanat!

Tässä aamusivu numero 2. Nämä tulevat siis satunnaisessa järjestyksessä, eivät aikajärjestyksessä. Kirjoittelen tänne välillä myös useampia kirjoituksia samaan kuten tähän kolme. Olkaa hyvät.

6.2.2021

Mitä tapahtuu maailmassa ja henkilökohtaisilla tasoilla meille? Sitä ei voi tietää, on aavistuksia, on näkyjä, on unia, on enteitä, on kanavointeja.

Sielu oppii jokaisesta elämän tapahtumasta. Jos opetus ei mene perille asti, opetellaan yhä uudelleen samaa oppiläksyä. Maailma muuttuu nyt hurjaa vauhtia. Ihmiset heräilevät rytinällä, kun oman elämän rajat ja vapaus ovat vaarassa. Se laittaa toimimaan, kun mikään ei ole enää itsestään selvää. Kupla, paise, jossa moni meistä on elänyt, on puhkeamassa.

Se tekee hetken kipeää, se ahdistaa, kun haava aukeaa. Kyse on siitä, annatko sen parantua vai rappaatko, hankaatko auki, jolloin se tekee kipeää koko ajan. anna sille rakkautta, hyväksy, että kuplasi on puhjennut ja että uutta ihoa voi kasvaa paikalle jossa aiemmin oli mätää. Rakkaus, myötätunto, itsensä hoivaaminen, ne ovat avainasemassa tässä ajassa.

Sinun löytöretkesi itseesi, sinun vahvuutesi, hyvyytesi ja lempeytesi olkoon lyhtynä monelle muulle. Ja katso, sadat, tuhannet, miljoonat lyhdyt alkaessaan loistamaan, valaisevat pimeyttä ja näyttävät tietä niille, jotka vielä pimeydessä haparoivat eteenpäin. Valo sinussa, tuo lyhty, valaisee muiden sisintä ja auttavat lyhtyjä heissä syttymään. Kaikki lähtee ensin itsestä. Kaikki.

Maailma, joka haluat luoda, on oltava ensin sisälläsi. Mikrokosmoksesta makrokosmokseen. Järjestys on aina tämä.

 

8.2.2021

Rakkaus, kiitotie onneen. Avain hyvinvointiin. Sen avulla voit päästä suurenmoiseen asioihin käsikis. Aloita itsestäsi, itsesi rakastamisesta. Pienestä tulee suurta. kiinnitä huomio ajatuksiisi. yhtä alentavaa tms. ajatusta kohden ajattele kaksi hyvää ajatusta.

Älä tuomitse, älä arvostele, älä ylenkatso. Anna rakkauden valaista sisäiset sopukkasi, varjosi hoida rakkauden valolla. Rakasta jokaista osaasi, häpeääsi, suruasi, vihaasi. Rakastaen ole niille läsnä ja buff, näe niiden hiipuvan taivaan tuuliin. Rakasta kehoasi, puhu sille kauniisti, ruoki sitä hyvin. Anna sille liikettä, happea, ravintoa, unta. kohtele sitä hyvin, kosketa, hiero, hyväile. Kehosi on temppelisi. Se on ainutlaatuinen eikä kellään ole sellaista kehoa kuin sinulla. Ole siitä ylpeä! Kaikki sinussa on kaunista ja tarkoituksenmukaista. Anna itsesi näkyä ja loistaa!

 

26.2.2021

Kaikki olemme yhteydessä kaikkiin. Kaikki kaikkeus kaikessa.Sinussa, minussa, kasveissa, puissa, kivissä, eläimissä. Kaikki kytkettynä suurempaan verkkoon, vaikutuksessa toisiimme. Sinun toimintasi vaikuttaa tähän verkkoon. Sen on tarkoitus vaikuttaa.

Tämä hetki, nyt, on tärkeä. Laiva kääntyy, muutos tulee, olet osa sitä, sinut on luotu tekemään oma osuutesi, joka on tärkeä monelle ihmiselle. Anna valosi valaista pimeimpiä kohtia. Tee näkyväksi asioita, sillä on suurempi merkitys kuin mitä ymmärrätkään.

Sinun panoksesi ei mene hukkaan, se kantaa satoa. Vahvista sisäistä valoasi, vahvista liekkiäsi, se tulee roihuamaan vielä. Nyt luodaan polttopuita, ruokitaan hiillosta kunnes sen aika onn roihahtaa suureksi tuleksi. Ikiaikaiseksi, viisaaksi, sisäiseksi paloksi. Silloin olet oikealla polulla.

Sisäinen viisautesi kasvaa päivä päivältä oppien muodossa. Opit tulemaan kuorestasi, olemaan haavoittuvainen, vetämään rajojasi ja puhumaan ”ääneen”. Kasvatat myös vahvuuttasi päivä päivältä, kunnes olet valmis, valmis työhön, joka on sinulle tarkoitettu.

Anna asioiden soljua, anna niille aikaa, ole kärsivällinen. Sinulla on tuki ja sinua pidetään juuri siinä, missä olet, syystä. Tulet luomaan tätä maailmaa uudelleen. Älä huoli, ole kärsivällinen.

 

Iloa, valoa ja rakkautta!

Anu

 

 

 

 

 

Saatat myös pitää...

Herättikö ajatuksia, mielipiteitä?