x

Kutsu itsensä kohtaamiseen.

Heippa ja tervetuloa tupaan!

Aikaa on jälleen vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. Tällä  hetkellä en voi välillä kuin ihmetellä, mitä kaikkea elämässä tapahtuu. Välillä on pitkiä suvantovaiheita ja tuntuu, että kaikki junnaa paikoillaan ja sitten taas tulee aikoja, jolloin tapahtuu vauhdilla ja paljon asioita. Peräkkäin, päälekkäin, limittäin, lomittain. Hyviä asioita ja raskaita asioita. Asioita, jotka herättävät tunteita, pysäyttävät ihmettelemään ja sukeltamaan syvemmälle itseen tarkastelemaan, mitä siellä tapahtuu. Kohtaamaan itsensä.

 

Monesti universumi kysyy meiltä eri tilanteissa, kuinka reagoimme? Jäämmekö menneisiin tai tunteisiimme kiinni? Osaammeko ottaa vastaan, mitä eteemme tuodaan ja työstää itsessämme tapahtuneita? Sukellammeko itsesääliin, ahdistukseen, pakenemmeko syömiseen, pelaamiseen, liikuntaan tms.? Huomaammeko edes sisältämme nousevia asioita vai pakotammeko ne takaisin ”alas”? Tunnistammeko tunteitamme? Osaammeko kohdata niitä? Onko meillä tarpeeksi turvallinen ympäristö ja olo, että voimme rauhassa kokea ja tehdä tunteemme näkyväksi? Puutttuuko elämästämme ihmisiä, joiden kanssa jakaa yhteistä matkaa, ”puhua samaa kieltä”? Puuttuuko oma heimo, jossa voi olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on?

 

Haluan nyt kutsua sinut matkalle. Matkalle omaan itseesi. Nykypäivänä me ihmiset elämme liikaa ”päässämme” ja yhteys omaan sydämeemme, sieluumme ja kehoomme voi olla jostain syystä ohut tai poikki. Arjessa meitä kuormittavat työt, velvollisuudet, arki ja älylaitteet, monenlaiset tehtävät ja menot. Lisäksi jokaiseen meihin vaikuttavat suuresti lapsuusajan kokemukset, ylisukupolviset mallit ja tavat ja jopa menneiden elämien kokemukset. Sisällämme saattaa velloa monenlaisia tunteita ja ajatuksia, meille on muodostunut erilaisia rooli- ja käytösmalleja, jotka tuottavat meille tuskaa.

 

@merillaphoto

Jokainen tekee tietenkin sisäisen työnsä itse ja on vastuussa siitä mutta useasti me tarvitsemme avuksemme japeileiksemme muita ihmisiä. Haluan kutsua sinut turvalliseen, luottamukselliseen ja rakkaudelliseen viikonlopun mittaiseen tapahtumaan, ”Itsensä Kohtaamisen Viikonloppuun”. Minä olen käynyt kolmesti tällaisessa viikonlopputapahtumassa ja ne ovat olleet omalla polullani merkityksellisiä. Olen saanut turvallisen tilan ja ihmiset ympärilleni, joiden kanssa olen voinut avata ja työstää erilaisia minusta nousevia asioita. Voit lukea kokemuksistani lisää täältä. Jokainen viikonloppu on erilainen, riippuen tietenkin vetäjästä, ohjelmasta, paikasta ja osallistuvista ihmisistä.

 

Itsensä Kohtaamisen Viikonloppu järjestetään Pohjois-Pohjanmaalla Muhoksella 3-5.9. Järjestäjinä toimivat minä Anu täältä Ilon ja Toivon tuvalta sekä Janne TTHyvinvoinnista.

Tapahtumaan luodaan siis luottamuksellinen, hyväksyvä ja rakastava ilmapiiri, johon voit tulla juuri sellaisena kuin olet, ilman rooleja, haavoinesi, tunteinesi, iloinesi, suruinesi. Viikonlopun aikana on tarkoitus sukeltaa rauhassa omaan ytimeen ja työstää juuri niitä asioita, joita nousee työstettäväksi. Viikonlopun aikana kohdataan sisimpää erilaisten harjoitusten keinoin, vietetään aikaa yhdessä, tavataan uusia ihmisiä. Viikonlopusta saat työkaluja arkeesi ja pääset liittymään telegram ryhmään, jossa saat tukea ja apua viikonlopun jälkeiselle työskentelylle ja prosesseille.

 

Täältä löydät oman videoni aiheesta: Kutsu Itsensä Kohtaamisen Viikonloppuun

Täältä löydät Jannen videon aiheesta: Itsensä Kohtaamisen Viikonlopun infovideo

Meidät löydät myös instagramista @ilonjatoivontupa ja @tthyvinvointi

Sähköpostitse saat meidät kiinni: ilonjatoivontupa@gmail.com ja asiakaspalvelu@tthyvinvointi.fi

Halutessasi voit liittyä telegram ryhmäämme, jossa tiedotetaan vikonlopuista ja siellä voit kysellä viikonloppuihin liittyvistä asioista. Laita viestiä jommalle kummalle, niin lähetämme sinulle liittymislinkin.

 

Tule rohkeasti mukaan lämminhenkiseen viikonloppuun!

 

 

 

RELATED POSTS

Herättikö ajatuksia, mielipiteitä?