Henkisyys Hyvinvointi Vesi

Veden mystinen olemus, osa 2.


Deprecated: mb_convert_encoding(): Handling HTML entities via mbstring is deprecated; use htmlspecialchars, htmlentities, or mb_encode_numericentity/mb_decode_numericentity instead in /home/nweerpgdmj/domains/ilonjatoivontupa.fi/public_html/wp-content/plugins/scriptless-social-sharing/includes/output/class-scriptlesssocialsharing-output-svg.php on line 195

Heipparallaa pitkästä aikaa!

Hetkinen on viimeisestä kirjoituksesta vierähtänyt. Olen keskittynyt tutkimaan ja jakamaan tietoa muissa kanavissa tämän ajan asioista ja ilmiöistä. Nyt alkaa olla aika aktivoida nämä kotisivut.

Tällä kertaa tarkastelen veden elementtiä hieman erilaisesta näkökulmasta. Astrologia kiinnostaa minua jonkin verran mutta se ei ole kovin tuttua. Olen tietoinen, että tänä vuonna on siirrytty vesimiehen aikaan ja halusin selvittää, että mitä se konkreettisesti tarkoittaa.

 

Vesimiehen aikakausi

Astrologiset aikakaudet kestävät kukin noin 2150 vuotta. Jotkut astrologit ovat sitä mieltä, että vesimiehen aikakausi alkoi jo 1930-luvulla, kun taas toiset sanovat sen alkaneen 1960- tai 2000-luvulla. Joidenkin astrologien mukaan aurinko alkoi siirtyä Vesimieheen noin 260 vuotta sitten. Tämä siirtyminen johtuu astronomisesta ilmiöstä, maapallon huojannasta eli prekessiosta. Se tarkoittaa, että maapallon litistyneen muodon vuoksi Aurinko ja Kuu pyrkivät vetovoimallaan kääntämään sen ekvaattorin eli päiväntasaajanekliptikan suuntaiseksi. Auringon rata eli ekliptika kulkee 13 tähdistön kautta. Useat näistä tähdistöistä on nimetty jonkin eläimen mukaan, minkä vuoksi ekliptikan ympäristöä kutsutaankin eläinradaksi. Astrologiassa ekliptika jaetaan 12:een 30 asteenmittaiseen merkkiin, jättäen pois Käärmeenkantajan eli Ophiuchuksen.

Yhteen täyteen kierrokseen kuluu noin 26000 vuotta. Näin ollen 12 merkin kierroksessa yhden aikakauden keskimääräiseksi kestoksi saadaan vajaa 2200 vuotta (2166,67). Kalojen aika alkoi 100eaa. mitä seuraa Vesimiehen aika. Kestää noin 2125 vuotta, kunnes siirrytään vesimiehestä seuraavaan, kauriin merkkiin.

 

Samoin kaikki muutkin eläinradan merkit kulkevat tuon samanpituisen ajanjakson kyseisessä prekessiossa. Tämän hetkinen prekessiovaihe on erityisen merkittävä, koska nyt olemme olleet tarkassa linjauksessa galaksimme keskuksen kanssa, jolloin planeettaamme on mahdollista säteillä kosmista energiaa myös linnunratamme ulkopuolelta. Seuraava samanlainen mahdollisuus koittaa vasta n. 25 600 vuoden kuluttua.

https://www.ostatahti.fi/blog/vesimies/

Vesimiehen ajan merkitys

Tämä eläinradan vaihtuminen on uushenkisissä piireissä tulkittu uuden aikakauden alkamisena, ihmiskunnan historian käännekohtana, jolloin henkiset arvot syrjäyttävät materialismin ja ihmiset tiedostavat jumalallisen olemuksensa. Uranus hallitsee kyseistä merkkiä, joten se myös hallitsee tätä meidän aikaamme. Uranus on nopeitten muutosten ja vapauden / vapautumisen vertauskuva.

Yksilöllisyys ja vapaus ovat tämän ajan teemoja. Laajat kollektiiviset liikkeet: uskonnolliset, poliittiset ja sosiaaliset, jotka olivat sopivia kalojen aikakaudella, eivät enää toimi. Vesimiehen aikakautena ihmiset eivät enää ole niin kiinnostuneita sitovista järjestöistä. Ennen oltiin mukana pienenä osasena suurissa organisaatioissa ja alistuttiin ryhmäkurille. Nykyisen ajan ominaisuus on: VAPAUS.

Vallanhaluiset johtajat ja maailman rahapiirit pyrkivät kaikin tavoin kahlitsemaan tätä vapautta, jokaisen ihmisen perusoikeutta, joka haittaa heidän omia hämäriä suunnitelmiaan. He eivät vain voi mitään vesimiehen aikaan kuuluvalle tiedon ja tiedostamisen halulle, jonka tulee olla mahdollisimman vapaata. Sen takia kaikki yritykset kontrolloida ja rajoittaa internetin käyttöä tulevat epäonnistumaan. Tämän he ovat kyllä huomanneet, mutta jotakin heidän nyt täytyy epätoivoissaan yrittää, vaikka vain muodon vuoksi. Totuus alkaa tulla vähitellen ilmi ja salailut siinä ohessa.

Vesimiehessä yhdistyvät viisaus, tiedonhalu ja idealistisuus. Ihmiset jakavat omia kokemuksiaan ja tietoaan tietoverkoissa. Vapauden ohella myös kyseenalaistaminen on tämän ajan hallitseva piirre. Meitä haastetaan kysymään; mitä minä todella haluan? Meillä on oma kehityspolkumme ja sielunsuunnitelmamme. Jokainen on juuri siinä kohtaa polkuansa, missä hänen pitääkin olla. Tämä on hyvä muistaa tässä ajassa.

https://horoskoopitar.blogspot.com/2019/12/vesimies-201-192.html?m=0

Herääminen

Vesimiehen aikaan siirtymisen edellytyksenä nähdään usein tarpeeksi monen ihmisen valaistuminen tai riittävän korkea henkinen kehitys. Tähän aikaan kulminoituu todella paljon ja ajatellaan, että ihmiskunta on ottamassa kvanttihyppyä evoluutiossa.

”Ennennäkemätön muutos, joka on meneillään, on todellinen suuri palapeli. Ihmiskunnan herääminen on monivaiheinen tapahtuma, jota voisi kuvata näytelmäksi. Näyttelijät – kaikki ihmiset – tietävät sisäisesti oman roolinsa, jonka ovat valinneet silloin aikoinaan tänne tullessaan. Me ohjaudumme intuitiivisesti, kukin ajallaan, tähän heräämisprosessiin; edelläkävijät ensin ja tämän ensimmäisen aallon vaikutuksen voimasta seuraava ryhmä jne. Samoin omat roolinsa ovat ottaneet myös tätä heräämistä vastustavat henkilöt, joita on paljon erityisesti vallanpitäjissä. Tästä kaikesta on kysymys näinä aikoina, kun vesimiehen aikakausi on alkamassa.”

Vesimies vaikuttaa siis nyt ja tulevaisuuudessa voimakkaasti koko planeetan energioihin. Ennen vesimiehen aikakautta oleva kalojen aikakausi korosti auktoriteettia ja uskoa. Vesimiehen aika tulee painottamaan yksilön omaa ymmärrystä ja suoraa tietoa ja kokemusta.

Ihmiskunta tulee saavuttamaan tietoisuuden laajentumisen, joka paljastaa ryhmäsuhteet yksilöllisten ja itsekeskeisten henkilökohtaisten suhteiden sijasta. Vesimiehen aika tuo esille ihmisissä sekä pahimmat että parhaat puolet. Muutos tuo vastustusta eikä se tule helpolla. Vesimiehen aikaa tulee kuitenkin suuressa määrin hallitsemaan rakastavan ymmärtämyksen laki.

Vesimiehen ajassa ajatellaan olevan seuraavia erityispiirteitä;

  • verkostoituminen ja nopea tiedon leviäminen
  • kokonaiseksi tuleminen, tietoisuuden laajeneminen
  • totuuden etsiminen, muutos
  • salaisuuksien ja valheiden esille tuleminen

Sielutasolla kerrotaan, että vesimiehen aika on sielun kehityksen kannalta hedelmällistä aikaa. Ihmisillä olisi nyt kaikki potentiaali isoon henkiseen kasvuun, joka toisaalta kytkeytyy myös hätään ja kärsimyksen. Muutokseen sisältyy aina epävarmuutta ja varsinkiin herkimpiin meistä tämä voi vaikuttaa voimakkaasti. Tietoa on tarjolla koko ajan enemmän, se saattaa osittain tuoda mukanaan kaoottisuutta. Kaikesta tiedosta on löydettävä se, joka itsessä resonoi. Olisi erittäin tärkeää, että emme menettäisi suuntaamme kaiken keskellä.

Itsestä kannattaa huolehtia nyt hyvin ja muistaa, että jokaisella meistä on vastuu itsestämme ja siitä, elämmekö itsemme näköistä elämää. Meillä tulee olla kyky kyseenalaistaa lukemaamme ja muodostaa oma totuutemme omasta ytimestämme käsin. Tulisi löytää oma tapa harjoittaa henkisyyttä ja itsetutkiskelua. On entistä tärkeämpää tietää mitä tahtoo, mikä tekee minulle hyvää ja miten käytän kaikkea ympärillä olevaa tietoa viisaasti.

Älä tuomitse ihmisyyttä. Hyväksy se, mitä on ja pidä huolta omasta käytöksestäsi. Opettele kuuntelemaan intuitiotasi, havaitse mahdolliset mahdollisuudet. Kun aika on oikea, lopeta stressaaminen ja toimi. Jos haluaa saavuttaa jotain, on kääritävä hihat ja tehtävä työtä sen puolesta. Ymmärrys ja yhteys lähtee sydämestä, yhdisty sydämeesi ja vaali tätä yhteyttä sitä.

Kun antaa niin saa. Se on luonnonlaki.

Vesimiehen symboliin kuuluu vahvasti vesi ja se symboloi veden viisautta. Jos kaipaat puhdistusta, ui mahdollisimman paljon luonnon vesissä. Veden puhdistavaa ominaisuutta voit hyödyntää hoitavalla akvamariinilla. Korut -sivulta löydät ihania koruvaihtoehtoja, joihin voi lisätä akvamariinin. Käy katsomassa ja tilaa omasi jos resonoi.

 

 

Iloa ja valoa päiviisi!

Anu

 

Lähteet:

http://mevoitamme.blogspot.com/2016/02/vesimiehen-aika_24.html

https://valottarenlaulu.com/2020/10/15/vesimiehen-aika/

Saatat myös pitää...


Deprecated: file_exists(): Passing null to parameter #1 ($filename) of type string is deprecated in /home/nweerpgdmj/domains/ilonjatoivontupa.fi/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1590

Herättikö ajatuksia, mielipiteitä?