Kiitollisuus Tunteet Tupa

Jouluinen tervehdys!

Hei sinä ihana!

Kiva kun päädyit tupaan vierailulle ja lukemaan tätä kirjoitustani.

Aikaa on mennyt viimeisestä kirjoituksesta ja siihen on syynsä. Tämä syksy on ollut melkoista mylläkkää omassa itsessäni. Marraskuu ja vielä joulukuun alkukin haastoivat minua todella paljon kääntymään sisäänpäin. Olen kohdannut omia syvimpiä haavojani, kasapäin häpeää, vihaa, surua. Olen käynyt läpi sukulinjojen asioita, entistä elämää, rooli- ja ajatusmalleja, kiltin tytön mentaliteettia. Olen katkonut monia energiakytköksiä eri ihmisiin. Energiakytköksiä onkin tehty näkyväksi oikein urakalla.

Yöuneni olivat koko marraskuun ajan todella huonot. Heikoimpina öinä saatoin nukahtaa vain kolmisen tuntia horrosmaiseen uneen. Välillä iski epätoivo, suru ja pelko. Mutta näiden tunteiden jäkeen tuli aina luottamus. Luottamus elämään, luottamus korkeimpaan voimaan ja siihen, että tällä elämäntilanteella on tarkoitus. Sen tarkoitus on pyyhkiä pois vanha minuus, vanhat kytkökset, tehdä näkyväksi sitä, mikä ei elämässäni toimi enää, mitä en enää tarvitse. Sen tarkoitus on nostaa minua omaan voimaani, opettaa asettamaan rajat itselleni. Seisomaan omalla puolellani hylkäämättä enää itseäni.

Minulla, kuten sinullakin rakas ystävä, on oikeus olla juuri sitä mitä olet. Elää juuri sen näköistä elämää, jonka koet itsellesi tärkeäksi ja arvokkaaksi. Tämä aika, jota elämme on hyvin erikoista. Mikä sen tarkoitus on juuri sinulle? Minulle se on opettanut paljon asioita itsestäni. Se on opettanut edellisten asioiden lisäksi ottamaan vastaan apua ja puhumaan ja purkamaan asioita. Se on opettanut myös sen, että asiat eivät ole aina todellakaan sitä, mitä meille kerrotaan. Se on opettanut sen, kuinka helposti ihmismieltä voidaan manipuloida, kuinka valtavasti meiltä sensuroidaan tietoa. Olen oppinut kyseenalaistamaan ihan kaiken ja etsimään itselleni totuuden, joka sydämen tasolla minussa resonoi. Koko voimaantumisen prosessi on opettanut minulle tuomaan esiin omaa totuuttani huolimatta siitä, kuinka siihen reagoidaan. Minulla on oikeus ilmaista itseäni. Pyrin tekemään sen rakkaudesta ja rauhasta käsin. Ilman sarvia ja hampaita, sitomatta siihen energiaa.

Tänään 21.12 on talvipäivänseisaus. Astrologian mukaan jupiter ja saturnus siirtyvät nyt yhtä aikaa kauriin merkistä vesimiehen meerkkiin ja kohtaavat tarkasti toisensa vesimiehen ensimmäisessä asteessa. Tämä tapahtuu klo 20:20. Tämä yhtymä tapahtuu n. 20 vuoden välein. Sen lisäksi, että ne ovat maasta katsoen samalla suunnalla horisontaalisesti, ne ovat sitä myös vertikaalisesti. Näin ne ovat olleet viimeksi vuonna 1226. Tämä tarkoittaa, että yhteisvaikutus on tavallista voimakkaampi. Taivaalla saattaa näkyä yksi kirkkaampi objekti, ”joulun tähti”. Sanotaan, että tänä päivänä olisi hyvä manifestoida asioita, joita ensi vuodelle itsellesi toivot. Vaikka et tähän uskoisikaan niin ehkä olisi hyvä ottaa hetki kynttilän ääressä ja miettiä tai kirjoittaa ylös, millaisia asioita toivot elämääsi ensi vuonna ilmentyvän.

Tänään olen valtavan kiitollinen elämästäni ja kokemuksestani. Olen kiitollinen ihmisistä elämässäni, olen kiitollinen oppimiskokemuksistani, olen kiitollinen äiti maasta, olen kiitollinen korkeimman voiman ohjauksesta, olen kiitollinen lapsistani, kodistani ja rakkaastani. Odotan ensi vuotta toiveikkaana ja mielenkiinnolla. Marraskuun myllerrys on nyt vaihtunut rauhaan ja tyyneyteen. Myös yöunet ovat parantuneet ja siitä on syytä olla myös tässä hetkessä kiitollinen.

Tupa valmistautuu nyt joulun ja uuden vuoden viettoon. Ensi vuonna palailen jälleen kirjoittamaan asioista, jotka koen tärkeiksi ja kiinnostaviksi ja ovat sydäntäni lähellä.

 

 

Toivon sinulle, rakas lukija, ihanaa ja rakkaudellista joulun aikaa!

Iloa ja valoa, Anu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saatat myös pitää...

Herättikö ajatuksia, mielipiteitä?